Löydätkö sinä uuden uran meiltä?

Ohjelman hakuaika on päättynyt.

Tartu tilaisuuteen ja kouluttaudu uuteen ammattiin!

Kenelle VaconPro on tarkoitettu?

Koulutukseen osallistuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä kädentaitoja. Tärkeimmät valintakriteerit ovat vahva kiinnostus kehittää osaamista ja halu työskennellä taajuusmuuttajien kokoonpanotyön ammattilaisena. Eduksi voi olla esimerkiksi myös aiempi kokemus sähkö- tai elektroniikkakokoonpanotyöstä tai osaamisesi voi perustua opintoihin (esim. asentaja, teknikko), mutta se ei ole välttämätöntä.

Hakuprosessi tehdään monivaiheisesti yhdessä Vaconin kanssa, ja hakemuksen perusteella jatkoon valituille hakijoille järjestetään infotilaisuus, jossa annetaan lisätietoja ohjelmasta.

Hae heti!

Koulutukseen haetaan työ- ja elinkeinoministeriön kotisivuilta www.te-palvelut.fi löytyvällä sähköisellä hakemuslomakkeella viimeistään 28.2.2014, (hakusanaksi koulutuksen numero 652016).

Voit myös käydä tutustumassa tarkemmin meihin osoitteessa http://www.vacon.com/fi-FI/.

Koulutusohjelma toteutetaan työvoimakoulutuksena yhteistyössä Baronan, Vacon Oyj:n, Pohjanmaan TE-toimiston ja Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa.  Haastattelut koulutukseen pidetään Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa, Vaasan toimipaikalla. Haastateltaville lähetetään kutsu tekstiviestillä.

Rekrykoulutusta ja työtehtäviä koskeviin kysymyksiisi vastaavat kouluttajan Pietu Purhonen (pietu.purhonen@barona.fi, puh. 043 824 4025) ja Pontus Sjöström (pontus.sjostrom@barona.fi, puh. 040 759 4368).

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana tai irtisanomisuhan alla. Koulutukseen osallistuva henkilö voi hakea koulutuksen ajaksi sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan, sekä lisäksi kulukorvausta.

 

Yhteistyössä
Kuva: Vacon logo
Kuva: Pietu P
Pietu Purhonen

043 824 4025

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.