Työssäoppimisella kokoonpanotyön ammattilaiseksi

Ohjelman aikana saat lisäksi Vaconin yrityskohtaisen perehdytyksen, ja jokaiselle osallistujalle nimetään oma mentori Vaconin kokeneemmista työntekijöistä. Koulutusten ohessa olet työssäoppimisessa taitojasi vastaavissa tehtävissä Vaasan toimipisteellä. Ohjelman jälkeen olet valmis työskentelemään Vaconin taajuusmuuttajien kokoonpanotyön ammattilaisena osana asiantuntevaa tiimiä, ja tavoitteenamme on työllistää sinut täysipäiväiseen, vakituiseen työsuhteeseen Baronan kautta Vaconille.

Ohjelman kautta niin työuraansa aloittelevat henkilöt kuin kokeneemmatkin ammattilaiset voivat erikoistua Vaconin taajuusmuuttajien kokoonpanotyön ammattilaisiksi. Voit syventää osaamistasi tai kouluttautua jopa täysin uuteen ammattiin.

Vaconin toimintaa ohjaa intohimo kehittää, valmistaa ja myydä maailman parhaita taajuusmuuttajia ja inverttereitä – ja tarjota asiakkailleen koko tuotteen elinkaaren kattavia palveluita. Taajuusmuuttajamme mahdollistavat optimaalisen prosessinohjauksen ja sähkömoottorikäyttöjen energiataloudellisuuden. Vaconin invertterit ovat avainasemassa, kun energiaa tuotetaan uusiutuvista energianlähteistä. Vaconilla on tuotantoa ja tuotekehitystä Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa sekä myyntiyhtiöt 29 maassa. Lisäksi Vaconilla on myynti- ja huoltoedustusta lähes 90 maassa. Vuonna 2012 Vaconin liikevaihto oli 388,4 milj. euroa, ja yhtiön palveluksessa oli maailmanlaajuisesti noin 1500 henkilöä. Suomessa Vacon työllistää yli 700 henkilöä Vaasassa, Tampereella ja Vantaalla.

Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: Vacon logo
Kuva: Pietu P
Pietu Purhonen

043 824 4025

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.